מודאגת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאגת
    אלי
    21/02/2015

שלום,
    ביום רביעי בלילה בעלי ואני קיימנו יחסים. מאוד דאגתי מכיוון שהייתי מאוד יבשה למטה (אני בטיפולי פוריות זמן רב וככל הנראה יש להורמונים השפעה).אני זוכרת שזה מאוד ביאס אותי שלמרות הכל עדיין הייתי יבשה עד שהוא היה בתוכי (סליחה על התיאור). למחרת במהלך היום הרגשתי קצת גירוי שאתמול הלך והתחזק. אתמול בדקתי עם מראה וראיתי שיש לי 2 פצעונים בשפתיים הפנימיות ואני לא בטוחה אם זה קשור או לא אבל גם נראתה לדעתי קצת אדמומיות בפנים ויש גירוי שמאוד מציק. אני כמובן מאוד דאגתי אבל כשדיברנו על זה הגענו למסקנה שאולי פשוט נפצעתי או משהו בגלל היובש.
    הגירוי הורגש גם כל הלילה והבוקר כאשר קמתי שמתי לב שעל התחתונית יש כמו הפרשות שקופות צהבהבות וזה כבר נורא מלחיץ אותי.
    מה זה יכול להיות? למי לפנות? מה אפשר לעשות בכדי לטפל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגת

הוספת תגובה

• מוסיפה

אלי
    21/02/2015

סליחה, אני רוצה להוסיף שהבוקר בניגוב, אכן יש הפרשות צהובות ואפילו היה טיפה דם בתחתונית. לא יודעת אם רלוונטי אבל אציין שבתחילת החודש עברתי הריון כימי (אולי קשור?!)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מידע חדש ושאלה

אלי
    23/02/2015

מאוד חבל שעדיין לא הגבתם. בינתיים הייתי אצל רופא נשים אתמול כי פשוט נהיו לי פצעים והרגשה נוראית. לצערי הוא הודיע לי שיש לי הרפס. אין לי מושג איך זה קרה כאשר בעלי ואני ביחד לא פעם ראשונה/שנייה. לבעלי יש מדי פעם פצעי חום בשפתיים אבל לא היה לו עכשיו ולא היה אורל סקס. הרופא נתן לי אציקלווי 200 שהתחלתי ליטול בלילה אתמול. בלי להיכנס לכך שאני בכיתי כל הלילה על העוול שנפל עלי, אני מתמודדת עם הרגשה פיזית נוראית של חולשה וכאבים והרגשת רגישות יתר ברגליים (חלק אחורי) ואפילו בכפות רגליים- ממש רגישות בדריכה). זה בנוסף לכאב ואי נוחות במפשעות ובפות. האם זה חלק מהדיל? האם אפשר לקחת משכך כאבים בנוסף? מתי אתחיל להרגיש שוב כמו בן אדם??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו