בליטות ושלפוחית לבנה לא כואבת בפות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בליטות ושלפוחית לבנה לא כואבת בפות
    שקד
    25/02/2015

לפני כחודשיים קיימתי יחסי מין בפעם הראשונה. לאחר זמן מה הופיעו לי בליטות קטנות אדומות בפתח הנרתיק, ללא כאב או גרד. הייתי אצל שתי רופאות נשים שלא נאותו לבדוק אותי מכיוון ש"אני לא מקיימת יחסי מין מספיק זמן בשביל בדיקה. " אצל השניה התעקשתי והיא נעתרה לבקשתי בחוסר רצון בולט ובזלזול עמוק... בקושי הסתכלה אמרה שהיא לא מבינה על מה אני מדברת ולמה אני רוצה להיבדק בכלל, שהכל בסדר וזה לא אמור להיות חלק שם. היא עשתה לי טובה שהסכימה לבדוק אותי ובקושי הסתכלה על משהו, כך שאני מאמינה שהיא לא ראתה בכלל את הבליטות שהתכוונתי אליהן ולכן לא יכלה להתייחס אליהן. לאחר כשבועיים הסתכלתי שוב וראיתי שלפוחית קטנה לבנה, ובליטה אחת שצבעה חום-אדום כהה. נראה כמו גלד אולי. מאוחר יותר באותו יום השלפוחית נעלמה, והבליטה הכהה נשארה. הבליטות שהיו מההתחלה נותרו. ועכשיו אני מרגישה גם קצת גרד. אציין גם שאני חיילת ולא פשוט ככ להגיע לרופאת נשים , ולפי ניסיוני רופאות הנשים שעובדות עם חיילות לא נותנות מענה. כך שאני לא מעוניינת ללכת שוב לרופאת נשים צבאית.
    האם עלי לחכות ולראות אם זה יעבור או להתעקש וללכת לרופאת נשים פרטית.? האם קריטי שאחכה עד שאשתחרר בעוד כחצי שנה ? האם זה נשמע כמשהו שיכול להיות רציני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בליטות ושלפוחית לבנה לא כואבת בפות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    25/02/2015

אם הבעיה המטרידה אותך פני שוב לרופא נשים לבדיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו