כתמים בעת נטילת גלולות יסמין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתמים בעת נטילת גלולות יסמין
    נעמי
    01/03/2015

שלום
    אני 5.5 חודשים אחרי לידה קיסרית, בהוראת הרופא נוטלת יסמין כל פעם ברצף 3 חודשים ( עקב ציסטה שישנה סבירות לאנדומטריוזיס), עשיתי הפסקה בת שבוע לאחר נטילת הגלולות ברצף(3 חפיסות) והתחלתי ליטול שוב את הגלולות אך בערך כעבור שבוע וחצי החלו כתמים ספונטניים אחרי ספורט, קיום יחסים ובכלל במהלך היום... כתמים חומים / אדומים אבל ממש לא מחזור, הייתי אצל הרופא והבדיקות תקינות כולל פאפ, מה עושים להחליף גלולות? זה מצב נורמלי?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רציתי לציין

נעמי
    01/03/2015

שאחרי הלידה חיכיתי חודשיים ואז התחלתי לקחת את היסמין( זו פעם ראשונה שאני נוטלת) אבל כעת זה הסבב השני( אחרי 3 חפיסות ברצף כאמור)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רציתי לציין - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    03/03/2015

יכול להיות שהכתמים קורים אחרי שלקחת ברצף נסי עכשיו לעשות הפסקה כל חודש ותראי אם עדיין מטפטפת חיזרי לרופא הנשים שלך להמשך טיפול או החלפת גלולות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה , הבהרה:

נעמי
    03/03/2015

תודה רבה על המענה, הבעיה שעקב החשש לאנדומטריוזיס הומלץ לי על נטילת 3 קופסאות ברצף והפסק של שבוע ברצף הזב ללא הפסקה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו