איחור מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איחור מחזור
    יהל
    08/03/2015

שלום ..
    בדרכ המחזור שלי מאחר קבוע בין 4 -5 ימים .. אני בת 18
    שבוע אחרי שסיימתי מחזור שכבתי עם חבר שלי שבדרכ אנחנו לא שןכבים זה חדש לנו .. ושכבנו עם קונדום והוא גם לא גמר בפנים
    שבוע אחרי זה יצא לי דימום במשך עוד שבוע כמו הסוף של המחזור הלכתי לרופא נשים הוא אמר לי שזה ביוץ ולעשות בדיקות דם להריון אבל החלטתי לחכות כי נזהרנו ממש ושללתי הריון.. הרופא אמר שהמחזור אמור להיגע בלי קשר לדימום בזמן הרגיל וראיתי שאיחר לי המחזור ב 10 ימים כבר עשיתי בדיקת הריון של הסופר פארם ויצא לי שלילי .. יום אחרי ביום האיחור ה 11 שעשיתי פיפי וניגבתי היה לי ממש טיפה דם שמחתי חשבתי שקיבלתי ולבסוף לא היה כלום ולמחרת היה ממש כמו הסוף של המחזור בבוקר ולאחר מכן לא היה כלןם ... ועכשין אני באיחור כבר של 13 ימים עבר כבר 6 שבועות בערך מהמחזור הקודם ועוד לא קיבלתי מחזור מה זה אומר?? בבקשה תענו לי אני בלחץ ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איחור מחזור

הוספת תגובה

• איחור מחזור - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    09/03/2015

אם הבדיקה להריון שלילית את לא צריכה להיות לחוצה. כנראה שמסיבה הורמונלית או סטרס המחזור מאחר. חיזרי לרופא הנשים שלך להערכה חוזרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו