מחזור שלא מפסיק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור שלא מפסיק
    מאי
    16/03/2015

שלום אני בת 22 ולפני שבועים התחלתי לקחת גלולות מסוג יאז. לפני חצי שנה לקחתי את הגלולות חודש אחד ומכיוון שלא התמדתי בחודש השני הפסקתי לקחת אותן. יש לציין כי בפעם הראשונה שלקחתי אותן לפני חצי שנה הן עזרו לי כי היה לי מחזור לא סדיר המלווה בכאבים קשים והרגשתי שיפור בחודש הראשון שלקחתי אותן. החודש קיימתי יחסי ימין לא מוגנים ולקחתי פוסטינור פעם ראשונה בחיי. ולפני שבועיים בדיוק בתאריך המשוער קיבלתי מחזור (לא היה לי שום דימום אחרי הפוסטינור) התחלתי לקחת את הגלולות מהיום הראשון שלי המחזור לפי ההוראות ולא חשתי שיפור בכאבים כמו בפעם שעברה ההפך,הרגשתי כאבים קשים מאוד. בנוסף המחזור שלי הוא מחזור קצר מאוד של שלושה ימים עם דימומים חלשים ונכון להיום אני לא מפסיקה לדמם דימומים מיום המחזור הראשון. הדימומים בינוניים ויותר כבדים מהדימומים שיש לי במחזור רגיל. האם זה נורמלי בהתחשב בזה שהתחלתי לפני שבועים גלולות שוב? תודה מראש מאי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור שלא מפסיק

הוספת תגובה

• מחזור שלא מפסיק - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    16/03/2015

סיימי את החודש עם היאז יכול להיות שבחודש הבא עם הגלולות הכל יהיה תקין כבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו