היעדר מחזור לאחר שימוש בZOELY

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היעדר מחזור לאחר שימוש בZOELY
    זוהר
    17/03/2015

אני בת 19, נטלתי גלולות פמינט במשך שנה וחצי,הלכתי לרופא נשים וביקשתי להחליף את סוג הגלולה בגלל שסבלתי מיותר מדיי תופעות לוואי ממשוכות (רגישות יתר בשדיים,היעדר חשק מיני,כאבי ראש,נפיחות,כאבי מחזור מה שאף פעם לא היה לי לפני זה ועליה במשקל ללא קשר בתזונה), הוא החליף לי לגלולות ZOELY,היתי בידיוק בשבוע הפסקה שבין חפיסה לחפיסה לכן בסוף ההפסקה במקום לקחת את הפמינט הרגיל לקחתי כבר את הזואלי,היום אני כבר ביום ה28 סיימתי את 4 כדורי הפלציבו ועדיין לא קיבלתי מחזור,אין לי חשש להריון בגלל שלא שכבתי כל החודש (עוד יותר היעדר חשק מיני יותר חמור ממקודם כבר והנרתיק שלי מאוד מאוד מכווץ וכואב ולא מתרטב,ובכללי אין חשק מיני),רציתי לדעת אם זה תופעות לוואי שיחלפו לי ואם זה טבעי שאני לא אקבל מחזור בחודש הראשון של זואלי?חודש הבא זה יסתדר?לקחתי את הגלולה הראשונה של הסוג הזה בזמן הנכון? תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני באותה סירה

עדי
    18/03/2015

התחלתי לפני כחודש וקצת את גלולות זואלי ביום השני למחזור, במהלך כל החודש השתמשנו באמצעי מניעה נוסף (קונדום) ביום שהייתי אמורה להתחיל חפיסה חדשה אחרי נטילת 4 גלולות הפלסיבו היו לי מעט כתמים חומים, אך לא קיבלתי מחזור כפי שהייתי מקבלת עם גלולות מסוג אחר.
    יש טעם לחשוש שמדובר בהיריון או שזה שכיח לא לקבל מחזור בשימוש בסוג גלולןת זה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענו לי באתר אחר

זוהר
    19/03/2015

היי ענו לי באתר אחר שזה בסדר לא לקבל מחזור בהתחלה כי עברנו מסוג גלולה אחד לאחר ואם לקחנו את הגלולות בזמן אז רוב הסיכוים שהכל בסדר ואין הריון וזה כי הגוף מתרגל להורמון אחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענו לי באתר אחר - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    20/03/2015

הזואלי מקטין כמויות של דימום ולכן אין צורך לחשוש אם לא מקבלים מחזור או שהמחזור מועט. אם יש חשש להריון כדאי לעשות בדיקת שתן לשלול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי קבלת וסת עם שימוש בזואלי

מעיין
    04/11/2015

שלום, אני בת 33 אחרי 2 לידות ומשתמשת בגלולות זואלי מזה כשנה. כבר בערך 10 חודשים לא הופיעה וסת. הרופאה שלי אמרה שזה תקין אך לי זה נשמע לא בריא. אשמח לקבל עצה בעניין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי קבלת וסת עם שימוש בזואלי - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    05/11/2015

אין שום בעיה האי קבלת מחזור עם הזואלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאוד מוזר לא לקבל מחזור!

Ppp
    22/01/2016

שלום,
    גם אני התחלתי ליטול זואלי, כבר חודשיים שלא קיבלתי בהם מחזור, מאוד מוזק בתור אישה בריאה לא לקבל מחזור, האם עדיף אול להחליף גלולות? למה זה נורמלי לא לקבל מחזור? איך הזואלי עובד? אשמח להסבר מפורט..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני לא קיבלתי מחזור עם זואלי

Ppp
    22/01/2016

שלום,
    גם אני התחלתי ליטול זואלי, כבר חודשיים שלא קיבלתי בהם מחזור, מאוד מוזר בתור אישה בריאה לא לקבל מחזור, האם עדיף אול להחליף גלולות? למה זה נורמלי לא לקבל מחזור? איך הזואלי עובד? אשמח להסבר מפורט..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו