מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היעדר מחזור לאחר שימוש בZOELYזוהר17/03/2015
אני בת 19, נטלתי גלולות פמינט במשך שנה וחצי,הלכתי לרופא נשים וביקשתי להחליף את סוג הגלולה בגלל שסבלתי מיותר מדיי תופעות לוואי ממשוכות (רגישות יתר בשדיים,היעדר חשק מיני,כאבי ראש,נפיחות,כאבי מחזור מה שאף פעם לא היה לי לפני זה ועליה במשקל ללא קשר בתזונה), הוא החליף לי לגלולות ZOELY,היתי בידיוק בשבוע הפסקה שבין חפיסה לחפיסה לכן בסוף ההפסקה במקום לקחת את הפמינט הרגיל לקחתי כבר את הזואלי,היום אני כבר ביום ה28 סיימתי את 4 כדורי הפלציבו ועדיין לא קיבלתי מחזור,אין לי חשש להריון בגלל שלא שכבתי כל החודש (עוד יותר היעדר חשק מיני יותר חמור ממקודם כבר והנרתיק שלי מאוד מאוד מכווץ וכואב ולא מתרטב,ובכללי אין חשק מיני),רציתי לדעת אם זה תופעות לוואי שיחלפו לי ואם זה טבעי שאני לא אקבל מחזור בחודש הראשון של זואלי?חודש הבא זה יסתדר?לקחתי את הגלולה הראשונה של הסוג הזה בזמן הנכון? תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני באותה סירה
עדי18/03/2015התחלתי לפני כחודש וקצת את גלולות זואלי ביום השני למחזור, במהלך כל החודש השתמשנו באמצעי מניעה נוסף (קונדום) ביום שהייתי אמורה להתחיל חפיסה חדשה אחרי נטילת 4 גלולות הפלסיבו היו לי מעט כתמים חומים, אך לא קיבלתי מחזור כפי שהייתי מקבלת עם גלולות מסוג אחר.
יש טעם לחשוש שמדובר בהיריון או שזה שכיח לא לקבל מחזור בשימוש בסוג גלולןת זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענו לי באתר אחר
זוהר19/03/2015היי ענו לי באתר אחר שזה בסדר לא לקבל מחזור בהתחלה כי עברנו מסוג גלולה אחד לאחר ואם לקחנו את הגלולות בזמן אז רוב הסיכוים שהכל בסדר ואין הריון וזה כי הגוף מתרגל להורמון אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענו לי באתר אחר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/03/2015הזואלי מקטין כמויות של דימום ולכן אין צורך לחשוש אם לא מקבלים מחזור או שהמחזור מועט. אם יש חשש להריון כדאי לעשות בדיקת שתן לשלול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי קבלת וסת עם שימוש בזואלי
מעיין04/11/2015שלום, אני בת 33 אחרי 2 לידות ומשתמשת בגלולות זואלי מזה כשנה. כבר בערך 10 חודשים לא הופיעה וסת. הרופאה שלי אמרה שזה תקין אך לי זה נשמע לא בריא. אשמח לקבל עצה בעניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי קבלת וסת עם שימוש בזואלי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/11/2015אין שום בעיה האי קבלת מחזור עם הזואלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוד מוזר לא לקבל מחזור!
Ppp22/01/2016שלום,
גם אני התחלתי ליטול זואלי, כבר חודשיים שלא קיבלתי בהם מחזור, מאוד מוזק בתור אישה בריאה לא לקבל מחזור, האם עדיף אול להחליף גלולות? למה זה נורמלי לא לקבל מחזור? איך הזואלי עובד? אשמח להסבר מפורט..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני לא קיבלתי מחזור עם זואלי
Ppp22/01/2016שלום,
גם אני התחלתי ליטול זואלי, כבר חודשיים שלא קיבלתי בהם מחזור, מאוד מוזר בתור אישה בריאה לא לקבל מחזור, האם עדיף אול להחליף גלולות? למה זה נורמלי לא לקבל מחזור? איך הזואלי עובד? אשמח להסבר מפורט..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?