צריכה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה
    רקפת
    22/03/2015

שלום. אני בת 20 ובגיל ההתבגרות סבלתי מכאבי מחזור קשים מאוד(גיל 13-15) בגיל 15 הלכתי להיתייעץ עם רופאת נשים מה לעשות והיא נתנה לי גלולות יאזואמרה שזה יפתור את הכאבים. הגלולות באמת עזרו מאוד במניעת הכאבים והמשכתי לקחת אותם לארבע שנים(מגיל 15 עד גיל 19).לפני כשנה החלטתי להפסיק עם הגלולות. עכשיו הבעייה שלי היא כזו: חודשיים שלושה אחרי שהפסקתי לקחת את הגלולות התחילה לי אקנה שרק החריפה והחריפה עם הזמן,אקנה שהיתפשטה לי על הפנים ועל החזה.אף פעם לא סבלתי מאקנה כזו גם בשיא גיל ההיתבגרות, הפצעונים כבר הפסיקו לי לפני כמה שנים באופן טבעי. בנוסף לפצעונים אני סובלת כבר שנה מקשקשים ועור שומני מאוד (אני משתמשת בשמפו טיפולי מיוחד והוא לא משפיע) וגם משיער גוף שנהיה שחור יותר וארוך יותר ופתאום גדל לי במקומות שאף פעם לא היה (בטן,כתפיים,פנים,ישבן, ידיים ודיי בכל מקום) . מה לעזאזל אני עושה? אני כבר שנה אחרי שהפסקתי לקחת גלולות ולא נראה שיש שיפור במצב. יש לי חוסר איזון הורמונלי בגלל הגלולות?מה אתם מיעצים לי? אני כבר בפאניקה ואין לי ביטחון עצמי בכלל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה

הוספת תגובה

• צריכה עזרה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    24/03/2015

עשי הערכה הורמונלית בבדיקות דם ופני לרופא עור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו