צריבה בנרתיק-חיה בארהב חייבת יעוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריבה בנרתיק-חיה בארהב חייבת יעוץ
    דני
    23/03/2015

אני בת 22
    לפני חודשיים הייתה לי דלקת בדרכי השתן וקיבלתי אנטיביוטיקה ובעקבותיה נוצרה פוריה/yeast infection.
    קיבלתי כדור ומשחה שעזרו אך כעבור שבוע הצריבה חזרה ללא הפרשות או תסמינים נוספים.
    ביקרתי אצל גניקולוגית ועשיתי כל בדיקה אפשרית וחוץ מאינפקשן הכול תקין. קיבלתי כדור וזה לא עבר. וביקרתי שוב אצל הגניקולוגית, נתנה לי אגיסטן וכדורים לחמישה ימים לדלקת בלדן והסבירה שהדבר היחיד שהיא רואה זה קצת אינפקשן ושהעור מעט מגורה ויבש והכדורים אמורים לעזור .
    סיימתי את הכדורים, הצריבה השתפרה מעט.
    קיבלתי מחזור וכרגע הצריבה באה והולכת. לפעמים אני שמה קצת משחה וזה מקל,עושה אמבטיות,לוקחת פרוביוטיקה,שותה חמוציות, לובשת תחתונים מכותנה, לא מקיימת יחסים וממתינה שזה יחלוף כבר חודש!! פוגם לי באיכות החיים ואני אובדת עצות.
    ההרגשה האישית שלי אומרת שזה סוג של יובש שנוצר מכל התרופות.כרגע זו נקודה קטנטנה ליד פתח השופכה ששורף וצורב בא והולך. אני מתחרפנת מזה וחושבת אם לבקר שוב אצל הגניקולוגית (הוצאתי מעל אלפיים דולר על זה) או לתת לגוף להחלים בעצמו. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צריבה בנרתיק-חיה בארהב חייבת יעוץ - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    24/03/2015

נסי למרות משחה מאלחשת כמו לידוקאין או ג'ל זה יכול להרגיע קצת את הרגישות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו