דימום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום
    בת 20
    24/03/2015

היי, אני נוטלת את הגלולה יאז כבר בערך שנה ללא הפסקות. בחודשים הראשונים שלקחתי את הגלולה היו לי מידי פעם דימומי ביניים אבל הבנתי שזה נפוץ, וכעבור בערך 3 חודשים זה הפסיק ומאז בערך אחרי כל מחזור היה לי איזה יום אחד של הפרשות כהות כאלו של סוף מחזור. המחזור האחרון שלי, שנגמר בערך לפני שבוע, הגיע באיחור של יום (אפילו שמעולם לא שכחתי לקחת גלולה) ומאז שהוא נגמר יש לי כבר במשך שבוע הפרשות חומות כאלה (כמו אלו של סוף מחזור), דבר שמעולם לא קרה לי. מה שמדאיג, זה שהיום ההפרשות האלו הפכו ממש לדימום קל. האם עליי לדאוג?? האם צריך ללכת להבדק בשביל זה? יש לציין שלא הייתי פעילה מינית כלל כבר למעלה מחצי שנה,ולאחרונה עברתי חיסון נגד וירוס הפפילומה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום

הוספת תגובה

• דימום - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    24/03/2015

כנראה קשור לכך שרירית הרחם דקיקה ולכן יש דימום קל. אין מה לדאוג. בהזדמנות פני לרופא נשים להחלפת גלולות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו