צריבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריבה
    לילי
    25/03/2015

היי אני בת 28 , נוטלת כ-3 שנים גלולות פמינט (מחזור סדיר, רק כדי למנוע היריון), איבדתי את הבתולים לפני שנתיים ומאז לא הייתי פעילה מינית. בחודשיים האחרונים הייתי פעילה עם בחור אחד כפעמיים בשבוע בערך ללא בעיות מיוחדות. לפני מספר ימים התחיל עקצוץ כמו גרד קל ומתון בבוקר/בערב לכמה דק בודדות ובמהלך המשך היום לא הורגש אבל בבדיקה עצמית גילי מעט אדמומיות וחספוס בשפתיים הפנימיות.לאחר כמה ימים נוספים האדמומיות גדלה (הגרד לא) והיה לי כואב ושורף בעת קיום יחסי המין בצורה מורגשת למדיי גם כשהייתי רטובה. חשוב לציין שאני מרגישה בטוחה ואין לי חוסר ביטחון עם בן הזוג בעת הקיום ושאנחנו לא שוכבים עם קונדום.
    נקודה אחרונה אם היא משנה- השבוע סיימתי טיפול בהרפס שהיה לי בשפתיים אך לא קיימנו יחסי מין באותה עת ושמרתי על היגיינה ואי נגיעה באזור השפתיים ואז במקום אחר מתוך מודעות גבוהה להדבקה. אשמח לדעת אם נרות אגיסטן יכולות לסייע. התור לגניקולוג כבר נקבע אבל רק לעוד שבוע ואני חוששת שיחמיר בינתיים. אשמח לעזרה ראשונה בנושא למניעת החמרה תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריבה

הוספת תגובה

• צריבה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    26/03/2015

נסי משחת אגיסטן חיצונית אם אין לך הפרשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו