פוסטינור- עוד גלולה לאחר שבועיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוסטינור- עוד גלולה לאחר שבועיים
    אני
    28/03/2015

שלום, יש לי שאלה לגבי פוסטינור ולגבי גלולות הניתנות באופן קבוע.

לפני שבועיים אני ובן זוגי החדש קיימנו יחיסי מין ונקרע הקונדום. מיהרנו לקנות פוסטינור.
    אתמול שוב נקרע הקונדום (קונדום מסוג אחר), חיפשתי מייד ברשת אם יש אפשרות לקחת שוב, ומצאתי תשובה חיובית. כרגע נטלתי עוד אחת.

ברור לי שאנחנו לא יכולים להמשיך ככה ושעלי לקחת גלולות באופן קבוע, יש לי כמה שאלות-

1. האם הפוסטינור שלקחתי עכשיו (שוב- שבועיים לאחר לקיחת הפוסטינור הקודם) עדיין יועיל? האם עלי לדאוג מהריון?
    2. כשלקחתי את הפוסטינור לפני שבועיים ועד היום אני סובלת מכאבי חזה מאוד חזקים, האם יכול להיות שאסבול עכשיו מכאבים יותר חזקים?
    3. גלולות באופן קבוע- האם ניתן לקחת אותן אם אני לוקחת באופן קבוע כדור בשם ויפאקס, ולעיתים רחוקות קסנקס?
    4. חשוב לי מאוד- האם קיים תחליף לגלולות קבועות? שמעתי על התקן תוך רחמי, אני לא לאחר לידות, בת 31, האם אני יכולה לבקש התקן שכזה?

אני מאוד מאוד אשמח להתיחסות
    אני מודה לכם מראש ומאחלת שבוע רגוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אשמח מאוד להתיחסות

אני
    30/03/2015

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוסטינור- עוד גלולה לאחר שבועיים - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    31/03/2015

הפוסטינור עכשיו שלקחת יועיל בהחלט אך יגרום לתופעות לואי כמו בפעם הקודמת
    אין בעיה עם גלולות וכדורים פסיכיאטרים
    אם את שוקלת התקן התיעצי עם רופא הנשים שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות

נעמה
    31/03/2015

הייי בחפיסה הראשונה פיספסית גלולה ואי לוקחת אנטיביוטקה ומאז אני לא מפסיקה לדמם האם יש לי סיבה לדאגה כלשהי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    02/04/2015

הדימום עקב ירידה בספיגה של הגלולות בגלל האנטיביוטיקה והשיכחה של הגלולות אינך מוגנת הוסיפי קונדומים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו