דחיית מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחיית מחזור
    שני
    05/04/2015

שלום רב!
    אני מעוניינת לדחות את המחזור בשל טיסה לחול, רפואת הנשים נתנה לי את הכדורים medroxyprogesterone acetate 5 mg וציינה כי יש לקחת יומיים לפני התאריך המשוער לווסת אחד ביום ואחד בערב למשך 15 ימים, בכל הפורומים אני קוראת בכלל כי לרוב נותנים כדורים אחרים פלמור נור או משהו כזה, וכי יש לקחת את הכדורים לדחיית מחזור לאחר הביוץ כדי שתהיה תחלופה הכי יעילה של ההורמון הטבעי ובכך גם יש יעילות טובה יותר נגד כתמים שעלולים להופיע. עניין הכתמים מאוד מטריד אותי שכן אני שומרת נידה. אשמח לחוות דעת נוספת, האם זה בסדר לקחת רק יומיים לפני? האם הסיכוי לכתמים גבוה יותר בשל הזמן הקצר? מחכה לתשובתכם המהירה שכן הטיסה קרבה תודה מראש וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחיית מחזור

הוספת תגובה

• דחיית מחזור - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    07/04/2015

אין הבדל בין פרימולוטנור למה שקבלת הייתי ממליצה לך לקחת את הכדורים כ 10 ימים לפני מועד המחזור המשוער כדי שיעבדו ביתר יעילות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו