נסיונות להרות וספירת ימי מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נסיונות להרות וספירת ימי מחזור
    miki
    08/04/2015

שלום, אני בת 34 מנסה כבר יותר מחצי שנה להכנס להריון - יש לי בבית שני בנים - כמובן שמנסה ורוצה שהפעם תהיה בת - אז לכן מקיימים יחסים לפני הביוץ - אבל מאז הפסקת הגלולות מחודש 7/14 המחזור לא הכי סדיר- כלומר חודשיים מסודר כל 31 יום ופתאום בחודש השלישי התעכב בשבוע או הקדים, וגם מחזור בחודש הקודם היה ממש מוזר - 3-4 ימים של הפרשות ואז יומיים דמם רציני יותר ואז שוב 3-4 ימים של הפרשות ,החודש הקדימו ההפרשות כמעט בשבוע - לא יודעת מה קורה, קצת מיואשת עד שחשבתי שכבר מסתדר עם החישוב של הביוץ פתאום מקדים לי - גם אני כבר לא יודעת ממתי לחשב את הימים של המחזור כדי לחשב את הביוץ - בהריונות הראשונים לא היתה לי כזאת בעיה וגם לא הייתי צריכה את הספירה הזאת , מה אפשר לעשות כדי לחשב טוב יותר את ימי הביוץ - גם החודש חשבתי שספרתי נכון ,גם היו לי כל מיני סימנים שהייתי בטוחה שהפעם נכנסתי להריון - חזה רגיש קצת כאבי התכווצות ,אבל אז הבן הקטן שלי נתן לי מכה בבטן ולמחרת הופיעו הפרשות - ולפי הספירה של הימים הקדימו בחמישה ימים - האם יש קשר למכה לבין ההפרשות הללו? מבולבלת ומיואשת
    תודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נסיונות להרות וספירת ימי מחזור - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    09/04/2015

פני לרופא הנשים שלך להסדרת ימי הביוץ
    אין שום הוכחה מדעית שקיום יחסי מין לפני הביוץ יביא לך את הבת המיוחלת וחבל על המאמצים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו