מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיואשת מהחיים..זקוקה נואשות לעזרה..אריאל12/04/2015
היי,
אני בת 25, סובלת מגיל 9 מצריבות בשתן בלי קשר למתן שתן.
עם התחלת קיום יחסי המין התחלתי לסבול מדלקות חוזרות בשתן וכעת מטופלת במאקרודנטין אחרי קיום יחסים ומאז שאני לוקחת כל פעם את התרופה לא הייתה לי דלקת.
בדלקת השתן האחרונה שהייתה לי לפני שנתיים (היו עוד הרבה לפני..) חלה החמרה מטורפת במצבי.
לפתע שורף וכואב לי גם במתן השתן עצמו, גם אחרי מתן השתן כואב כל הזמן. דלקות בנרתיק זה עניין שבשגרה, אחד מרופאי הנשים שבדק אותי אמר שיש לי וגינוזיס (דלקות חוזרות בנרתיק לפי מה שהבנתי). בתקופת הצבא גם הצליחו לגדל מהמשטח שלי קנדידה אלבקניס, מאז לא הצליחו שוב. רופאת הנשים האחרונה שהייתי אצלה אמרה שיש לי ווסטבוליטיס במצב בינוני.
קיימים לי כל הסימפטומים הבאים -
- צריבה\שריפה כרונית במתן השתן (95% מהזמן)
- צריבה\שריפה כרונית גם לא בזמן הטלת שתן.
- דלקות שתן חוזרות (מטופלות במאקרודנטין)
- דלקות נרתיק חוזרות
- ווסטבוליטיס בינוני
- הפרשות משתנות (גושים לבנים, שקופות, לפעמים גם ירקרקות)
- ריח נרתיק מגעיל
- כאבים בזמן חדירה
- כאבים בזמן יחסי מין
- כאבים אחרי יחסי מין
- הפרשות חומות בזמן הווסת
- גרד מידי פעם בנרתיק
- צריבה מידי פעם בנרתיק
- דחיפות בהטלת שתן (במיוחד בימים שמציק יותר)
טיפולים ובדיקות שעברתי -
- בדיקות שתן (תקינות למעט הפעמים שהיו לי דלקות שתן וכשאין, בדרך כלל מופיעות כדוריות דם לבנות מרובות גם עם תרבית שלילית)
- איסוף שתן (תקין)
- ציסטוסקופיה ללא הרדמה (תקין)
- MRI (תקין)
- בדיקת פאפ (תקין)
- משטח נרתיקי (תקין לרוב, פעם אחת הצליחו לגדל קנדידה)
- אולטרסאונד כליות\נרתיק\צוואר הרחם (תקין)
אני לוקחת תוספי מזון - שמן אורגנו, שורש אשווגנדה, ויטמין D ופרוביוטיקה פמינה.
אוכלת הרבה פירות וירקות בחצי שנה האחרונה והפסקתי לאכול בשר\עוף.
עושה לסירוגין דיקור סיני, לפעמים מקל ולפעמים לא.
בבקשה בבקשה תעזרו לי...אני מתחננת..איזה עוד כיוונים אפשר לחפש? הצריבות שיש לי באופן כרוני כבר שנים אף אחד לא יודע ממה הן נובעות ואולי בכלל הן נובעות מהבעיות המרובות בנרתיק? אף אחד לא יודע להגיד לי מה קורה בגוף המקולל שלי.
אני מתפקדת עד כמה שאני מצליחה, חיה באיכות חיים ירודה ומלאת כאב כל יום, לא מצליחה להתעסק במחשבות בשום דבר אחר חוץ מזה. כל פעם שאני בשירותים אני נכנסת לסטרס וחרדה. חבר שלי ואני מקיימים יחסי מין בתדירות נמוכה מאוד ואי אפשר להיות ספונטניים בכלל (אני לא לוקחת גלולות יותר כי זה עשה לי רע מאוד נפשית, הוריד את החשק וגרם לי לכאבים בלתי נסבלים בזמן היחסים), אני לוקחת מאקרודנטין אחרי כל קיום יחסים ולכן אין לי שאיפה להגדיל את הכמות יחסי המין שאנחנו מקיימים כי אני לא רוצה להפציץ את הגוף בהמון אנטיביוטיקה...גם ככה אני סובלת מכל מה שרק אפשר לסבול באזור.
אני זועקת לעזרה ולקצה חוט..בבקשה!!! החיים שלי הם גיהנום עלי אדמות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשת מהחיים..זקוקה נואשות לעזרה.. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/04/2015פני לרופא נשים שמומחה בדלקות חוזרות או בכאבים כרונים בעריה.
קשה לתת לך פתרונות דרך האינטרנט ללא בדיקה שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?