גלולות יאז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות יאז
    מיטל
    12/04/2015

שלום ד״ר,
    אני לאחר 4 לידות, בת 28 ופעם ראשונה שנוטלת גלולות. הרופאה שלי המליצה לי על גלולות ״יאז״
    אני עדיין בחפיסה הראשונה ולוקחת בדר״כ באותה שעה באופן קבוע. היה פעם אחת שגלולה מס׳ 14
    (סוף השורה ה2) שכחתי ליטול אותה אבל לקחתי אותה למחרת על הבוקר פחות מ12 שעות...
    לאחר מס׳ ימים התחילו לי בקטנה כאבים ברחם(כמו של מחזור) עם כתמים/הפרשות חומות... האם זה נורמלי?!?
    היום אני בגלולה מס׳ 17 (שורה שלישית וחצי) וקיבלתי מחזור. האם זה בסדר שקיבלתי מחזור באמצע החפיסה
    ולא בסוף החפיסה כמו שצריך להיות?
    אשמח לתשובה
    תודה וערב טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות יאז

הוספת תגובה

• עוד שאלה חשובה...

מיטל
    12/04/2015

ועוד שאלה... בגלל שקיבלתי מחזור החפיסה אז לדלג על הכדורים הלבנים ולהתחיל חפיסה חדשה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה חשובה... - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    14/04/2015

בחודשים הראשונים ללקיחת גלולות יכול להיות דימומים אל סדירים במהלך לקיחת הגלולות התעלמי מהדימומים והמשיכי עם הגלולות כסדרן מקווה שבחודש הבא יתיצצב המצב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו