לאחר קיום יחסים שאלה דחופה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר קיום יחסים שאלה דחופה בבקשה
    לוני
    13/04/2015

שלום,
    קיימתי יחסי מין אחרי זמן שלא יצא.... אינטנסיבי ממושך,הייתי עם קצת יובש מחוסר גירוי ויום אחרי ראיתי שכל סביבת פתח הנרתיק השתפשפה לי, נפצעה, היו לי כיתמי דם על השפתיים הפנימיות,.היום, אחרי יומיים זה נראה כמו מעין שלפוחיות או אפילו עם לבן..מקווה שזה לא מוגלה. זה נראה לי פשוט פציעות מהחיכוך, למרות שיש לי תור ליום רביעי לוודא שזה לא גם משהו חיידקי וכדומה, כי זה מאוד מאוד צורב ומגרד, ובבוקר שלאחר היחסים היתה לי הפרשה צהובה ירוקה על התחתונית שנעלמה עד עכשיו, לשמחתי.
    שאלתי היא מה אני יכולה למרוח בינתיים כדי להקל, תוכלו להמליץ לי על קרם אפילו עם סטרואידים שיטפל אקוטית עד התור לגניקולוג? זאת מכיוון שאני לפני החזרת עוברים ולא רוצה שיתפתח ויחמיר...היום התחלתי לקחת אוטרוגיסטן בנרות והסביבה לחה כל הזמן, אני מפחדת שזה יחמיר את המצב....אשמח לתשובה בינתיים בהקדם, תודה וברכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאחר קיום יחסים שאלה דחופה בבקשה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    14/04/2015

נסי למרוח משחת אזראקאין שהיא מאלחשת בלבד להרגעה או טבעקוטאן או דרמאקומבין שמכילים קוקטייל גם נגד פטריות גם נגד חיידקים וגם קצת סטרואידים להקלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו