שחכתי גלולה וקיימתי יחסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחכתי גלולה וקיימתי יחסים
    סיוון
    18/04/2015

אני לוקחת גלולות כבר למעלה משנה, החודש שחכתי ליטול גלולה אחת אך מאותה גלולה לקחתי שבוע גלולות באופן סדיר. קיימתי יחסי מין לא מוגנים ונזכרתי שלא לקחתי אותה רק לאחר מכן. האם עליי לקחת פוסטינור?אני יודעת שההשפעה שלו היא חזקה ושעדיף לא ליטול סתם...לכן אני שואלת האם קיים חשד שאכנס להריון למרות שאני לוקחת גלולות תקופה ארוכה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

רוני
    18/04/2015

קיים סיכוי להריון, כל עוד את שוכחת גלולה אחת את לא מוגנת, קחי פוסטינור כדי להיות רגועה ועד סוף החודש השתעשו באמצעי מניעה נוסף. תהני!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיבלתי מחזור

סיוון
    19/04/2015

קיימנו יחסים לא מוגנים ביום שישי לפנות בוקר וקיבלתי היום (יום ראשון) קיבלתי מחזור האם עדיף בכל זאת לקחת פוסטינור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיבלתי מחזור - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    21/04/2015

אין צורך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו