סקס בפעם הראשונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקס בפעם הראשונה
    מאמי
    23/04/2015

קיימתי יחסי מין אחרי שלקחתי גלולות באופן מסודר החודש.
    השאלה אם מותר לקיים יחסים בזמן הגלולות הלבנות ביאז ?
    אתמול קיימתי יחסים והיום לקחתי גלולה טיפה לפני השעה שאני צריכה זה בסדר אני עדין מוגנת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקס בפעם הראשונה

הוספת תגובה

• גלולה ורודה

מאמי
    23/04/2015

לקחתי את הגלולה הראשונה הורודה מהחפיסה החדשה כי פחדתי שאולי לא אהיה מוגנת בכגורים הלבנים שאני צריכה לקית לפי הסדר . זה בסדר אין חשש להריון ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

רוני
    24/04/2015

מוגנת בהחלט, יכולה לקיים יחסי מים מתי שבא לך כל עוד את לוקחת גלולות . אין בעיה שתקדימי לשתות את הגלולה או תאחרי, כאשר את שותה אחרי 12 שעות של איחור את כבר לא מוגנת ! תהני .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

רוני
    24/04/2015

מוגנת בהחלט, יכולה לקיים יחסי מים מתי שבא לך כל עוד את לוקחת גלולות . אין בעיה שתקדימי לשתות את הגלולה או תאחרי, כאשר את שותה אחרי 12 שעות של איחור את כבר לא מוגנת ! תהני .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו