התייעצות בנושא אורך ימי הווסת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות בנושא אורך ימי הווסת
    חלי
    25/04/2015

שלום
    אני בת 30, אמא ל3 ילדים בלידות תקינות. יש לי מחזור סדיר כל 28 יום.
    לפני כ 3 שנים עשיתי התקן תוך רחמי שלא לווה בבעיות, כאבים או שינוי באורך המחזור. לפני 3 חודשים הוצאתי את ההתקן במטרה להרות שוב. עד לפני כשנה המחזור היה נמשך אצלי כ 3 ימים עם דימום די רגיל ועוד כיומיים של כתמים. לפני כשנה בערך כמות הדימום בווסת מאוד קטנה יחסית למה שהיה תמיד ב3 ימים הראשונים לווסת. לפעמים יש מחזורים שבהם ביום הראשון יש קצת דימום, ביום השני אין בכלל וביום השלישי יש עוד קצת ועוד כיומיים כתמים. חשבתי שאולי זה יכול להיות נובע מההתקן ואחרי שאוציא המצב יחזור כפי שזה היה. כרגע לאחר כ4 מחזורים ללא ההתקן זה נראה די אותו דבר כמו שהיה עם. אני תודה לאל בריאה, לא עברתי שינוי במשקל, גובה שלי 1.60 ס"מ ושוקלת 50 ק"ג. יש לי מבנה גוף צר ואני די רזה, אבל זה לא משהו חריג, ככה תמיד הייתי, לפני הלידות ואחרי.

שאלתי האם יש מקום לבירור ובדיקה למה המחזור הוא כזה?האם לחכות עוד כמה חודשים ולראות אם זה יסתדר?
    האם כמות הדימום ואורך ימי הווסת מצביע שעובי הרירית ברחם היא קטנה ואולי היא יכולה להיות מספיקה לקליטת העובר?

בלי כל קשר לווסת עשיתי בדיקות דם די מקיפות וב"ה הכל מצוין,ברזל גבוה, B12טוב, וכל השאר המדדים.
    אשמח לתגובתכם בעניין
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התייעצות בנושא אורך ימי הווסת - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    28/04/2015

מציעה לך לפנות לרופא נשים ולעשות הערכה הורמונלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו