גלולות מינס ודימום בין וסתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות מינס ודימום בין וסתי
    פני
    26/04/2015

היי,
    אני לוקחת מינס כבר שנתיים בערך, והחלטתי לפני כמה חודשים לנסות לדלג על וסתות לצורך שיפור במצב האנמיה שלי. דילגתי כבר פעמיים לא ברציפות, ועכשיו החלטתי לקחת 3 חפיסות ברציפות. הרופא אמר שזה בסדר. אני כמעט באמצע החפיסה השלישית והחל דימום ממש קל, כמה טיפות כל פעם, שהתגבר אפילו יותר אחרי יחסי מין (או שאולי זה בגללם) זה ממשיך כבר שבוע ואני קצת מודאגת. הרופא שלי יכול לקבל אותי רק בעוד שבועיים. מה לעשות?? זה נורמלי?
    תודה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גלולות מינס ודימום בין וסתי - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    28/04/2015

עשי עכשיו את ה4 ימי הפסקה ממינס כי כנראה הרחם שלך לא מחזיק מעמד אחרי 3 חפיסות ורירית הרחםם מתחילה לטפטף. להבא צרפי רק שתי חפיסות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה

פני
    28/04/2015

תודה לך על המענה המהיר... אך ברצוני לוודא- אני עדיין מוגנת מהריון?
    ומה קורה אם אמשיך עד סוף החפיסה? זה מסוכן? פשוט סידרתי את זה כך שאתחיל בימי ראשון מאחר ואני מדריכת פילאטיס ומעדיפה שהמחזור יגיע בסופי שבוע... אחר כך פשוט אטול חפיסה אחת כל פעם...
    מודה לך מאד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    30/04/2015

את מוגנת ואין שום בעיה להמשיך את הגלולוות גם אם יש דימום קל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו