מחזור קצר מדי בשימוש עם נוברינג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור קצר מדי בשימוש עם נוברינג
    אלינה
    26/04/2015

שלום רב,

החודש פעם ראשונה ניסיתי את נוברינג אחרי שלוש שנים הפסקה מגלולות. בשבוע ההפסקה היה לי מחזור מאוד קצר, רק איזה יומיים-שלושה כאשר רק יום אחד הוא היה באמת חזק. לפני נוברינג המחזור שלי היה נמשך 6 ימים בממוצע. דבר הזה מדאיג אותי, בעיקר לנוכח עובדה שבן זוגי גמר בתוכי כ-14 שעות אחרי שהכנסתי את הטבעת החדשה. האם עצם עובדה שהיה לי מחזור בשבוע הפסקה, אפילו כה קצר, מצביע על כך שהטבעת עובדת ושאין מה לדאוג? יש לציין שבשימוש ראשון בנוברינג היה לי דימום מאוד חלש לאורך כל השלושה שבועות.
    תודה רבה ושבוע טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מחזור קצר מדי בשימוש עם נוברינג - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    28/04/2015

חסר משמעות כמות הדימום אבל אם את לא רגועה עשי בדקת שתן ביתית לשלול הריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתי בדיוק עדיף?

אלינה
    11/05/2015

עשיתי בדיקה מלפני שבועיים אך בכל זאת יש לי כל מיני סימנים מוזרים, אני גם חושבת שהיה מוקדם מדי לעשות אז בדיקה. יום חמישי הקרוב אני אמורה להוציא טבעת ולעשות שבוע הפסקה. מכיוון שאני אמורה לטוס לחו"ל שבוע הבא אני רוצה להכניס ישר טבעת חדשה ברצף בכדי לא להתעסק עם זה שם. במקרה כזה, מתי עדיף לי לעשות בדיקת הריון שאם כן הייתי עושה שבוע הפסקה אז הייתי מקבלת מחזור עוד שבוע מהיום? המון תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתי בדיוק עדיף? - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    12/05/2015

עשי בשבוע שאמור להיות הפסקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו