הפרשות חומות ממושכות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות חומות ממושכות
    לאה
    30/04/2015

שלום,

אני בת 24, ולפני 4 חודשים עקב גילוי מיגרנות החליפו לי לסוג מסויים של גלולות אשר אין בו את ההורמון שמסוכן למי שסובלת ממיגרנות. אני לא זוכרת מה שם הגלולה, אך אני נוטלת אותה ללא הפסקה בין החפיסות, והמשמעות היא שאני לא מקבלת מחזור כלל. לפני כשבוע קיימתי יחסים לאחר כחצי שנה שלא קיימתי. ויום לאחר מכן התחילו לי הפרשות חומות, ללא ריח, אך יותר מכמות ההפרשות שיש לי ביום-יום וזה נמשך מזה כשבוע. אציין כי אני לא סובלת מכאבים כלל, ומעולם זה לא קרה לי. ממה זה יכןל להיות והאם צריך לטפל בזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשות חומות ממושכות

הוספת תגובה

• תשובה

מורן-נשים.
    02/05/2015

זה לא בריא בכלל שאת לא עושה הפסקה ולא מקבלת מחזור, יש בנות שזה מפריע להם להכנס להריון וחבל ..תפני לרופא נשים שיתאים לך גלולות מתאימות ,ובקשר להפרשות זה טבעי ובסדר, בכל מקרה שאת הולכת לרופא נשים ספרי לו גם על בעיה זו .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרשות חומות ממושכות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    05/05/2015

את לוקחת גלולות שמכילות פרוגסטרון בלבד והן יכולות לגרום להפסקת דימומים וגם לדימומים לא סדירים. מאחר וזה דימום שהחל אחרי קיום יחסי מין פני לרופא נשים לראות שאין בעיה בצוואר הרחם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו