פצעים וכאבים ביחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעים וכאבים ביחסי מין
    ליה
    03/05/2015

היי דוקטור, אני חיילת בת 20, ושמתי לב שבכל פעם לאחר יחסי מין יש לי כאב צורב ושורף ממש בפתח הנרתיק, יום אחד כשהסתכלתי עם מראה הבחנתי בפצע, מין כיב כזה פתוח שכואב נורא.. יש לציין שמרגיש לי בלי קשר שאיבר המין של בן זוגי גדול מדי למימדי מה שמקשה על החדירה בכל מקרה.. האם יכול להיות שהכיב נוצר מהחיכוך או מיחסי מין אגרסיבים מדי? או שמא מדובר בבעיה רצינית יותר..? בלי קשר, שמתי לב שבזמן האחרון אני הרבה יותר רטובה בזמן יחסי מין וזה לא כי אני נהנית יותר.. ביום יום אין סימן להפרשות מטרידות, רק ביחסי מין.. האם משתי הבעיות הנ"ל יש סיבה לדאגה? מאחר ואני חיילת והטיפול הרפואי בצבא לקוי לא אוכל לראות רופאת נשים בשלושה חודשים הקרובים מפאת עומס בתורים.. לכן אשמח לתשובתך.. תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצעים וכאבים ביחסי מין

הוספת תגובה

• פצעים וכאבים ביחסי מין - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    05/05/2015

סביר להניח שהפצע שנגרם כתוצאה מחיכוך בזמן יחסי מין. מירחי חומר סיכוך בכמות רבה למרות שאת רטובה ואחרי יחסי מין שימי ויטאמרפן שמרפא חתכים וקרעים. כדאי לפנות לרופא נשים שמומחה בבעיות בעריה.
    אם את מכווצת לבזמן חדירה זזה דבר שיכול להחמיר את הקרע ופצע שפשוף שנוצר ואז כדאי לפנות לפיזיותרפיה של רצפת אגן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו