איקקלומין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איקקלומין
    דריה
    05/05/2015

שלום, אני בת 23, מסה להיכנס להריון כבר 9 חודשים ללא הצלחה, היום ניגשתי לרופאה נשים ולאחר בדיקה גניקולוגית אמרה שיש לי שחלות פוליציסטיות שמקשה על ביוץ סדיר. ואכן מאוד קשה לי למצוא את ימי הביוץ החודשיים, לעיתים נראה לי שיש חודשים ללא ביוץ כלל. היא הציעה לי לחשוב על נטילת אקיקלומין להגברת ביוץ, אך אמרה כי כדאי לחכות עוד שלושה חודשים ולראות אם אצליח להרות בצורה ספונטנית כיוון שישנו סיכון בנטילת התרופה לריבוי עוברים, לידה מוקדמת וכו'.. הייתי רוצה להתייעץ איתכם לגבי זה, אני כבר די מתחילה להתייאש מהתהליך אך לא רוצה לעשות משהו פזיז שיכול להוות סיכון עבורי.
    אשמח לתגבותכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איקקלומין

הוספת תגובה

• איקקלומין - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    07/05/2015

ההמלצה היא לנסות להרות כשנה באופן ספונטני ורק אם לא תהרי אז להחיל טיפול באיקקלומין
    מאחר וזמן ביוץ לא ברור נסו לקיים יחסי מין סדירים פעמיים שלוש בשבוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איקקלומין - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    07/05/2015

ההמלצה היא לנסות להרות כשנה באופן ספונטני ורק אם לא תהרי אז להחיל טיפול באיקקלומין
    מאחר וזמן ביוץ לא ברור נסו לקיים יחסי מין סדירים פעמיים שלוש בשבוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו