קרישי דם ענקיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרישי דם ענקיים
    שירי
    20/05/2015

אני בת 41 אמא ל2 ילדים. הקטן בן 5
    בחצי שנה האחרונה כל ווסת מלווה בקרישי דם ענקיים של 5 ס"מ פלוס.
    זה קורה במיוחד ביום הראשון לווסת עד הלילה ואחר כך נרגע וביום השני דימום טבעי רגוע ללא קרישים גדולים. האם קרישים הם דבר מסוכן בווסת ? משהו מוכר אצל נשים?
    אני מאוד מפוחדת ודואגת. אין לי בעיה ללכת לרופא אך קיבלתי תור רק לעוד חודש וחצי...
    זה נורמלי בכלל שמחזורים מתבטאים בקרישים..כי כל השנים בעצם היו לי מחזורים מאוד שופעים אך רגועים וביום השני כבר יותר רגוע. כמו כן חשוב לציין שהקרישים גדולים במיוחד שאני משתמשת בטמפונים כי אז הדם מתקרש ויוצא במכה כקרישים גדולים .
    ניסיתי דווקא המחזור הזה להיות פחות עם טמפונים אך עדיין רואה שזה לא מפסיק.
    כמו כן האם במצבים בהם יש מחזור חזק מאוד ניתן לעבור לגלולות של 30 יום שמכסות את כל המחזורים ללא דם והאם מותר בגיל שלי לקחת בכלל גלולות כאלה. אני לא מעשנת.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרישי דם ענקיים

הוספת תגובה

• קרישי דם ענקיים - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    21/05/2015

קרישים מעידים על דמום חזק. התיעצי עם רואפ הנשים שלך לגבי טיפול במחזורים קשים אם את בריאה לחלוטין בין מניעה לקחת גלולות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו