הדבקויות סביב השחלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדבקויות סביב השחלה
    אני
    21/05/2015

לפני מספר שנים עברתי לפרוסקופיה לתסביב שחלה עם ציסטה דרמויד. לאחר מכן כן נכנסתי להריון ספונטני וילדתי לא היה משהו חריג.
    אבל ב 2 הריונות האחרונים היו לי כאבים בצד ימין שהזכירו לי מאוד את השחלה אומנם לא באותה עוצמה ובערך שבועיים לאחר מכן הפלתי טבעי. כל ההריונות היו ספונטנים. מאז ההפלה האחרונה סובלת ממש סביב הביוץ כאבים וגם המחזור נהיה כואב. בעקבות ההפלות וזה שלא נכנסתי שוב להריון התחלתי בירור ונאמר לי עכשיו בצילום רחם כי יש הידבקויות סביב השחלה שיכול להיות בגלל הניתוח של הדרמויד עם התסביב. האם זה דבר באמת נורמלי? האם זה יכול להיות מקור לכאבים? קודם לא סבלתי והניתוח היה לפני מספר שנים. האם יש משהו שניתן לעשות בקשר להדבקויות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הדבקויות סביב השחלה

הוספת תגובה

• הקפצה - אשמח לתגובה

רונית
    09/06/2015

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדבקויות סביב השחלה - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    09/06/2015

האם יש משהו שניתן לעשות בקשר להדבקויות?

=== אין טיפול יעיל נגד ההדבקויות הקיימות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו