שורף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שורף
    יפית
    25/05/2015

שלום דוקטור, אני חיילת לכן אין לי אפשרות לפנות לרפואה אזרחית וכרגע עדיין לא קיבלתי מענה מהרפואה הצבאית, כבר זמן מה לאחר שאני שוכבת עם חבר שלי בעצם לאחר החדירה, שורף עד ממש בוער בחור הנ״ל כמעט ארבעים דק אם לא יותר לאחר המעשה.. מה זה יכול להיות? ממה זה נובע? האם יש לזה תרופה מסויימת? כמו כן גם לא מזמן הייתה לי פטריה יכול להיות שיש קשר? ובנוסף ההתנקות הראשונית נעשית עם מגבונים ולא מזמן החלפנו חבילה יכול להיות שזו הסיבה? כרגע אין לי אפשרות לבדוק את זה ואני ממש סובלת אשמח לעזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שורף

הוספת תגובה

• שורף - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    26/05/2015

אם אתם בלי קונדום נסו להשתמש בקונדומיםאו שיגמור בחוץ ונראה אם הצריבה היא בגלל נוזל הזרע. אם זה לא ישנה כלום - כדאי לדאוג להרבה נוזל סכוך בזמן החדירה ואם גם זה לא יעזור מציעה לך להשתמש במשחה מאלחשת בשם אזראקאין 5% לפני החדירה ואחרי החדירה זה אמור להרדים את פתח הנרתיק והלקל על הצריבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו