גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות
    סנדי
    25/05/2015

1. איך אני עושה מעבר בין חפיסת גלולות משולבות המכילות 28 כדורים למגשית של פמינט בת ה 21 כדורים? לדלג על ימי ההפסקה הלבנות והתחיל ליטול את הפמינט מיד עם סיום הגלולות הצהובה הפעילה האחרונה? או לקחת את כדורי הדמה ולהתחיל עם פמינט ישר? (אני מדממת לרוב אחרי הכדור השלישי של הכדור הלבן של מינס).

2. האם זה נכון שגלולות המכילות מינון הורמונלי נמוך מאוד יכולות לתרום לכך שהעור סביב הפות יהפוך להיות דק יותר ורגיש הרבה יותר?

אני על מינס פשוט חצי שנה, כמה פעמים שמרגישה רגישיות עזות וכל הבדיקות הקליניות לא העלו אצלי כלום- לא פטרייה, לא דלקת, אפילו המשטח יצא תקין. אני מרגישה את זה פנימית אך בדיקה קלינית ואיבחון ואפילו הסתכלות לנרתיק לא מראים שום סימנים. "עור של תינוק" אך מרגישה עקצוצים ורגישות שלפעמים אינה נסבלת. זה קורה לי מדי פעם אך לא מקשה עליי מבחינת קיום יחסי המין. זה יכול להיות קשור?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות

הוספת תגובה

• גלולות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    26/05/2015

לגבי שאלה ראשונה המשיכי את החפיסה של המינס כולל 4 דמי ואז עיברי ישר לפמינט
    בהחלט יכול להיות שהמינס יצרו יותר יובש וכאבים וחכי תראי איך התחושה תהיה עם הפמינט. עם עדיין לא יהיה שיפור כדאי לפנות לרופא מומחה לכאבים ולוסטיבוליטיס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה

לד''ר ליאורה
    26/05/2015

תודה על המענה.
    אכן אני כמה חודשים על מינס ומרגישה שאני יבשה יותר, ישנם ימים שכמעט ואין לי הפרשות נורמלית, גם האיזור נעשה הרבה הרבה יותר רגיש. הייתכן אפילו שאיני יכולה להיות אסתטית בקלות ולהסיר שיער מהאזור האינטימי בדרך הכי שגרתית שיש (סכין גילוח). פעם היתי עושה זאת בציק- היום כבר זה מלווה ביובש, חוסר נוחיות אחרי זה שלא לדבר על הרגשת עור פות שממש כרגע חתכו אותו עם "גזרן".

הרגשה כזאת יכולה לתקוף אותי 3-4 ימים בחודש ואז שום דבר- כלום- וחוזר כעבור חודש חלילה. הולך ובא.

היית מציעה לי אולי להפסיק גלולות בכלל ולעבור להתקן רחמי רגיל? או שגם לאחרון תהיה השפעה דומה? פשוט אני מרגישה שלפעמים גופי מאותת לי שדי לשחק עם ההורמונים.

הרופא שלי אדיש כזה וטוען שהכל אצלי "בראש". זה טיפה מעליב ואף גורם לי להרגיש חסרת בטחון ונשארת ללא הכוונה.

אשמח אם תייעצי לי ובמקרה הצורך אולי גם אפנה אלייך להמשך בירור.

תודה רבה לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    28/05/2015

יש גלולות עם מינון הורמונלי גבוה יותר שאולי יעשו לך פחות יובש. אפשר לתת תוספת של משחה אסטרוגנית לנרתיק יחד עם הגלולות כדי להקל על היובש. החדרת התקן תוך רחמי אם טרם ילדת יכולה להיות פתרון טוב אבל כדאי למצות קודם כל טיפול אחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו