שיבוש במחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיבוש במחזור
    דנה
    25/05/2015

שלום, אני בת 34 ברקע 3 קיסרי, עברתי לפני כשבועיים+ ניתוח קיצור קיבה שרוול.
    במהלך ההחלמה והאשפוז נטלתי גלולות פמינט , עקב חום ביצעו לי סיטי בטן וראות, לבסוף התגלה דלקת גרון ונטלתי אנטיביוטיקה אוגמנטין. לאחר שבוע מהניתוח ותוך כדי נטילת גלולות קיבלתי מחזור,
    שיערתי כי עקב כל הסטרס שהגוף עבר קיבלתי מחזור על אף הגלולות אך הדימום אינו מפסיק, היום היום העשירי ועדיין יש דימום אומנם לא מסיבי, אבל דימום הכולל אף גושים.
    אין לי מושג מה ולמה, הרופא שלי כרגע בחול, אשמח לקבל הכוונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיבוש במחזור

הוספת תגובה

• שיבוש במחזור - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    25/05/2015

אין לי מושג מה ולמה, הרופא שלי כרגע בחול, אשמח לקבל הכוונה

*** הכוונה : תפני לרופא מחליף לבדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם זו תגובה

דנה
    26/05/2015

ד"ר שלום, אני מכבדת את מקצועך, אבל פורום נועד בשביל לתת טיפת הכוונה או סדר בדברים, כל תגובה באתר שלך מסתכמת בשורה אחת תפני לרופא, מן הראוי שהיית נותן קצת את הדעת בתגובותיך למה שאתה עונה, אם לא הייתי חסרת אונים לא הייתי פונה בפורום, קצת יחס הוגן והסבר לאלה שפונים יהיה ראוי מצדך, אני לא מבינה אם אין לך סובלנות לענות למה בכלל אתה נמצא בפורום
    תודה ושיהיה לך יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו