גרד + בלוטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרד + בלוטה
    נעם
    04/06/2015

שלום וברכה,
    אני מזה כ-3 שנים לא מקיימת יחסי מין וגם לא מחדירה דברים לצוואר הרחם שלי. לפני כמה זמן הכנסתי אצבע וגיליתי בליטה כגון יבלת (היינו לא בליטה רחבה ושטוחה אלא 'חצי כדור קטן'. הלכתי ל-2 רופאי נשים לא סבלניים במיוחד דרך קופת חולים והם הסתכלו במכשיר ולא ראו דבר. אחד מהם החדיר אצבע אבל לא למקום הנכון ואמר שאין כלום. עשיתי בדיקות לכל מחלות המין הנ"ל:
    סיפליס, כלמידיה,צהבת B ו-C, טריכומונס, פאפ דק, HIV, משטח פטריה (שבו היה כתוב שאין צמיחת שמרים) - כל הבדיקות תקינות. בקרוב אעשה אולטרסאונד וגינלי. עם זאת, הבליטה בתוך צוואר הרחם קיימת. כמו כן, לרוב יש לי גירודים עזים והפרשות בצבעים שונים מירוק וחום עד אדום וצהוב. מה ביכולתי לעשות בנידון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרד + בלוטה

הוספת תגובה

• גרד + בלוטה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    04/06/2015

הדריכי את הרופאים היכן את מרגישה את הבליטה. אפשר גהפנות אותך לבדיקת קולפוסקופיה שאז מסתכלים בהגדלה על הנרתיק וצוואר הרחם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו