הפסקת גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת גלולות
    מירית
    11/06/2015

שלום, הפסקתי גלולות באמצע החפיסה (גלולה עשירית בערך) וקיבלתי מחזור ב11.5 שנמשך בערך עד 19/18.5. בתאריך 24.5 קיימתי יחסי מין עם בן הזוג שלי עםקונדום כאשר הייתה חדירה אך הוא גמר בדרך אחרת ולא במהלך החדירה. לפי החישוב שלי וכמו שהייתי מקבלת לפני הגלולות זה בערך הימים האלה ואני לא קיבלתי עדיין. האם לפי המצב שתיארתי יש סיכוי להיריון? או שהאיחור נובע בגלל שהפסקתי גלולות באמצע? האם בדיקת היריון ביתית תוכל להרגיע אותי?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת גלולות

הוספת תגובה

• תשובה

מורן נשים.
    13/06/2015

בדיקת הריון תמיד תוכל להרגיע,ככל הנראה אלו תגובות של הפסקת הגלולות כי הגוף שלך התרגל אליהן ופתאום הפסקת .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת גלולות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    16/06/2015

יכול להיות שבגלל שהפסקת גלולות באמצע יש עכשיו שבושים במחזור. עשי בדיקת שתן להריון אם עברו יותר משבועיים מהארוע של יחסי מין ואם שלילי חכי בסבלנות עד שיגיע המחזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו