הפסקת גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת גלולות
    סיוון
    12/06/2015

הייתי נוטלת גלולות במשך פחות או יותר שנה וחצי , לפני 4 חודשים הפסקתי כי אמא שלי לחצה עלי להפסיק בגלל שאין לי בן זוג ואני לא זקוקה לגלולות כרגע .. עכשיו אני כן במערכת יחסים ורוצה לחזור לקחת גלולות , השאלה שלי זה אחרי כמה זמן של הפסקת נטילה אפשר לחזור ליטול שוב גלולות ? והאם זה לא מזיק לגוף ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת גלולות

הוספת תגובה

• תשובה

מורן נשים.
    13/06/2015

את יכולה כבר להתחיל ביום הראשון של המחזור, 99 אחוזים מבנות כל העולם משתמשות בגלולות,למי שאין בעיות במחזור הכדורים לא מזיקים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

סיוון
    14/06/2015

כן אבל השאלה היא האם זה לא מזיק להפסיק ואחרי תקופה של כמה חודשים להתחיל שוב ליטול גלולות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    16/06/2015

אין בעיה לחזור לקחת גלולות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו