בדיקת פאפ אצל רופא נשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת פאפ אצל רופא נשים
    מור
    14/06/2015

אני בת 21 ולפני חודש הייתי בפעם הראשונה אצל רופא נשים .. הסברתי לו שאני רוצה לקבל מרשם לגלולות ולעשות בדיקה רגילה כדי לבדוק שהכל בסדר.
    לאחר שהוא סיים את הבדיקה הוא אמר לי כי הוא עשה לי גם בדיקת פאפ וכי עליי לשלם 92 שקלים.
    כשיצאתי ממנו בדקתי וראיתי כי זו לא בדיקה שהיא חובה ושמבצעים אותה לנשים מעל גיל 25.
    רציתי לדעת אם מותר לו ללא ידיעתי ואישורי ולבצע לי בדיקה גזו?
    אודה לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת פאפ אצל רופא נשים

הוספת תגובה

• בדיקת פאפ אצל רופא נשים - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    16/06/2015

פני למשרדי הקופח ובררי איתם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלתי בקופ"ח

מור
    16/06/2015

הם נמנעו מלענות וענו תשובה מתחמקת.. ברור לי שזה נעשה כדי להכניס כסף נוסף לקופ"ח .. אני פשוט רוצה לדעת אם זה חוקי כי הרגשתי שהוא מנצל את הסמכות שלו ואת חוסר הניסיון שלי כדי לערוך בדיקה שלא רלוונטית לצורכי רווח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה את רוצה???

סנדי
    16/06/2015

בגיל 21 פעם ראשונה אצל רופא הנשים, לא מכיר אותך, את רוצה שיתאים לך גלולות כמו שמתאימים שמלה לבובה?! החוק הוא יבש- אך גופך הוא לא.
    תפני לרופא עצמו ותבקשי ממנו הסבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין שום קשר בין בדיקת פאפ לגלולות

מור
    17/06/2015

אז אם אין לך שום דבר חכם לומר אל תגיבי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו