כאבים מתמשכים בבטן התחתונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים מתמשכים בבטן התחתונה
    ליאן
    18/06/2015

שלום, אני בת 23 לא מעשנת ובריאה בדרכ.
    בחודש ינואר החלו כאבים בבטן התחתונה מצד ימין לאחר בדיקה אצל גניקולוג הודגם נוזל בדוגלאס ומעל הרחם נשלחתי לטיפול בגלולות, לקחתי גלולות במשך 4 חודשים והכאבים לא פסקו.(חודש שעבר הפסקתי את הגלולות) באותה הבדיקה הרופא שלח אותי לבדיקות דם כלליות ומרקר של השחלה הבדיקות יצאו תקינות.
    בחודש מרץ כאמור שוב חזרתי עם הכאבים הפעם הרופא הפנה אותי לבדיקות של מחלות מין כמו הרפס, קלמידיה, וכו..(יש לציין שאני מקיימת יחסי מין עם בן זוג אחד ועם קונדום) הבדיקות יצאו תקינות באותו החודש גם הבן זוג שלי נבדק וגם אצלו יצא תקין.
    לאחר חזרה נוספת אל הרופא הופנתי לממוחה אולטרסאונד בבדיקה הוסבר כי מרקם השחלות PLO ,נוזל בדוגלאס בכמות מועטה ומעל הרחם , גודל רחם וצוואר תקינים.

במקביל הרופא הפנה אותי לאולטסאונד של בטן עליונה כליות ודרכי שתן- יצא תקין . גם בדיקות דם של כליות וכבד-תקין.

כרגע, הכאבים בבטן מתמשכים והרופא פשוט לא יודע מה להגיד וטוען שהמצב "תקין" ולא אמור לכאוב ולא מבין למה זה כואב. אני הגעתי למצב של דיכאונות וירידה במשקל. לכן אני פונה לכאן לייעוץ אילו בדיקות עוד לעשות?
    חשוב לי לציין דבר מאוד חשוב- הכאבים מתחילים בסיום המחזור החודשי ופוסקים לקראת המחזור כלומר, כשבוע לפני המחזור החודשי אני חשה שהכאבים פוסקים ומתחדשים שוב לאחר המחזור (מחזור סדיר מאז ומתמיד) כמו כן כל המצב המתואר מגיע עם הפרשות מהנרתיק ירוקות צהובות ללא גירוד או כאב בנרתיק. אני רוצה שזה יעבור ולא יודעת כבר מה לעשות. אין יום שאני לא בוכה. וחוששת שיהיו לי בעיות להיכנס להיריון בעתיד
    אשמח לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים מתמשכים בבטן התחתונה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    23/06/2015

סך הכל עשית ברור מקיף
    עשי בדיקת תרבית נרתיקית בזמן ההפרשות שקיימות
    התיעצי עם רופא הנשים שלך לגבי המשך ברור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו