שאלה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    123
    24/06/2015

סיימתי היום 3 חפיסות של גלולות MALIANE מחוברות (בלי הפסקה בניהן). לפני כשבועיים הייתי אצל הרופאה שלי ומסיבות כאלה ואחרות היא החליפה לי את הגלולות לקלייר. ראיתי בעלון שכתוב שצריך להתחיל לקחת אותן מיד עם סיום החפיסה של הגלולות הקודמות. השאלה היא האם זה ידחה את המחזור בעוד חודש, ואם כן אם זה לא מסוכן וכדאי לעשות עצירה, לקבל מחזור ומיד אחר כך להתחיל את החפיסה החדשה של קלייר.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    25/06/2015

התחילי מיד לפי ההוראות בחפיסה ללא הפסקה או שעשי הפסקה המשיכי עוד חודש מליאן ואז המשיכי ברצף את הקלייר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה קורה אם כבר הפסקתי את מליאן?

123
    28/06/2015

תודה! לצערי ראיתי את התשובה לאחר שכבר עשיתי הפסקה בגלולות. השאלה היא מה קורה אם בסוף שבוע ההפסקה ממליאן (שיהיה ביום שלישי) אני אתחיל חפיסה של קלייר (אין לי מרשם לעוד חפיסת מליאן)? אשמח לדעת גם מבחינת מוגנות מפני הריון, וגם מבחינת קבלת מחזור. יש לציין שאנחנו זוג דתי, כך שאנחנו לא מקיימים יחסים בין כה וכה בשבועיים הקרובים (עד יום רביעי הבא), אם אתחיל חפיסה של קלייר ביום רביעי הקרוב - כלומר, אחרי שבוע הפסקה ממליאן- ונתחיל לקיים יחסים רק בשבוע שלאחר מכן נהיה מוגנים מהריון?
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה קורה אם כבר הפסקתי את מליאן? - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    30/06/2015

יקח שבועיים של גלולות עד להגנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו