מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- Ca125רונוש26/06/2015
לום
בת 32 אמא ל 3 בריאה בדכ.הריונות מהפריה עקב בעיה זכרית.
ברקע המשפחתי סבתא נפטרה מסרטן שחלות ואבא מסרטן מעי עשיתי בדיקה לנשאות גנטית ייצא שלילי.
כל חצי שנה אני הןלכת לר. נשים והכל בסדר תוסה לאל.
השבוע הייתי אצלה ובדיקת הא.סאונד הייתה תקינה. לדבריה אמר שנכניס למעקב השגרתי את בדיקת ה ca125 ויצא לי 39. נלחצתי קצת כי הערך הגבוה הוא 35. הרופאה לא נלחצהכי הא.סאונד תקין אך שלחה אותי לבדיקת דם חוזר.
א י ממש בלחץ האם זה אומר שיש לי סרטן?
מבףה זה אומר?
אציין שהמחזור שלי סדיר ואני לפני מחזור כנראה.
האם יש סיבה לדאגה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ושכחתי לציין לא נוטלת גלולות
רונוש26/06/2015ושכחתי לציין לא נוטלת גלולות וללא התקן רחמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהCa125 - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/06/2015אין סיבה לדאגה. זה ערך גבולי והעליה חסרת משמעות אבל חיזרי על הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה המשך
רונוש30/06/2015ואם היום ה 12 עדיין יצא מעט גבוה / גבולי מה זה יכול להיות בהנחה שהאולטראסאונד תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
רונוש07/07/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה המשך - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/07/2015להערכתי יכולה להרגע תהיי במעקב אצל רופאת הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלחץץץץץ בא לי לבכות
רונוש12/07/2015הי היום ביום ה 12 למחזור עשיתי שוב את הבדיקה ויצא לי 61.8 מה זה???
אציין שוב כי הא.סאונד מלפני 3 שבועות תקין
יש לי גם כאבי ביוץ האם זה קשור?
מה זה יכול להיות? חלילה אני מפחדת מסרטן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלחץץץץץ בא לי לבכות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/07/2015תפסיקי להלחץ וחיזרי לרופאת הנשים שלך רמות גבוהות יכולותלהיות בזמן ביוץ בזמן דלקת אגנית אם יש לך אנדומטריוזיס ועוד ועוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רונוש17/07/2015היי תודה
הייתי אצל הר.נשים עשתה א.ס חוזר והכל תקין כולל פפס. לדבריה ראתה שהיה ביוץ ביום הבדיקה ואמרה שטעתה שנתנה לי לעשות את הבדיקה ללא סיבה.
שאלתי היא האם יש בכלל צורך במעקבים הבאים לעשות ca125? או מגיל מסויים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?