יחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסי מין
    בת 18
    07/07/2015

היי, חבר שלי ואני מקיימים יחסים, אך ללא חדירה,אני בתולה,ביקרתי היום אצל רופא הנשים עקב כאבים נוראיים שמונעים מחבר שלי לחדור אליי.
    הוא בדק אותי עם האצבע שלו וכאב לי נורא, הוא אמר שהוא מבחין בהפרשות לא שגרתיות בתוך הנרתיק וכנראה שיש לי פטרת ומשם נובע הכאב הנורא בניסיון לחדירה.
    הוא רשם לי מרשם למשחה "קלוטריזון".
    שאלתי היא- האם אחרי השימוש זה יעזור לכאבים בניסיון לחדירה ?
    אני באמת מיואשת כבר, כי אני ממש אוהבת את חבר שלי ורוצה שיחדור אליי, אך ללא הצלחה.
    תודה ויום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסי מין

הוספת תגובה

• יחסי מין - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    09/07/2015

יכול להיות שזו הבעיה אבל יכול להיות שיש בעית רגישות בפתחת
    מציעה לך לפני קיום יחסי מין בפעם הבאה אחרי שתסיימי טיפול שימי משחת אזראקאין 5% בפתח הנרתיק חצי שעה לפני חדירה זה יאלחש קצת ואולי יקטין את הכאב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרקאין

בת 18
    09/07/2015

ניסיתי, אך לא עזר ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מציעה לך ..

מורן נשים.
    12/07/2015

מציעה לך לבקש מרופא הנשים או רופא המשפחה שלך מרשם למשחת קומאגיס קרם,מקלה ממש לפטריה ,ואם היא לא תעזור תעשי בדיקה לוסטבוליטיס .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו