נטילת גלולות ברצף ללא הפסקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נטילת גלולות ברצף ללא הפסקה
    DALIA
    17/07/2015

אני בת 38 והתחלתי לפני כשלושה חודשים לקחת דיאנה 35 מאחר ואני סובלת מאקנה בפנים,אולם אני חודש הבא אמורה לטוס לנופש בחו"ל וזה נופל בדיוק עת התאריכים שהייתי אמורה להיות במחזור,ניסיתי לשוחח עם רופאת הנשים אולם המזכירות לא נתנו לשוחח עימה נתנו לי מרישם המשך ואמרו לי לקחת את הגלולות ברצף של חודשיים וחצי ללא הפסקה .. אני קצת חששתי מכך ועדיין חוששת ולא שלמה עם זה הם אמרו לי שאין עם זה בעיה האומנם?הייתי ול לעשות הפסקה של שבעה ימים אולם לא עשיתי בעצתם ושוב שאלתי והם אמרו לי להמשיך ברצף ,כך עשיתי אך האם זה יוצר בעיות בריאותיות ובכלל אני מאוד מוטרדת מכך כמו כן אני מרגישה שהגלולות גרמו לי לעלייה קלה במישקל האם הם אכן משמינות? מתי זה אמור לא להשמין אם בכלל
    תודה רבה וברכה
    דליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אל דאגה..

מורן נשים.
    17/07/2015

קודם כל אם את מחברת את שני החפיסות וזה חד פעמי אז אין שום בעיה,המון בנות עושות את זה כדי לא לקבל מחזור בזמן החופשה שלהם,אירוע או כל דבר אחר ,אין בעיה תקחי אל תדאגי .
    דבר שני,כן .. הגלולות יכולות לגרום להשמנה זאת אחת מתופעות הלוואי שלהן ולכן אני ממליצה לך ללכת לרופא משפחה ולבקש בדיקות דם שתדעי אם הגלולות האלו מתאימות לך
    כל טוב, שבת שלום .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטילת גלולות ברצף ללא הפסקה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    18/07/2015

אין בעיה לקחת 3 חפיסות ברצף ולא יגרם מזה שום נזק בריאותי. לגבי השמנה דיאנה יכולה לגרום לעליה קלה במשקל. את יכולה לנסות להחליץ לגלולות עם מינון יותר נמוך שיעילות לאקנה ופחות יגרמו לעליה במשקל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו