הריון?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון?
    ליאל
    18/07/2015

שלום רב,

אני ובעלי קיימנו יחסי מין ללא אמצעי מניעה ביום האחרון למחזור שלי הוא גמר בפנים. לאחר 4 שבועות כרגיל קיבלתי מחזור אך הוא היה שונה ממחזור הרגיל שלי, היה מלווה בפחות דם (רק יומיים דימום רגיל) ואחרי זה הפרשות חומות כאלה במשך עוד חמישה ימים.
    הפסקתי ליטול גלולות כבר שנה וחצי מה הסיכוי שהריון נקלט מכיוון ששמעתי סיפורים שישנן נשים שמקבלות מחזור גם בזמן שהן בהריון.? אני מרגישה בזמן האחרון קצת מנופחת בבטן אבל יכול להיות שסתם עליתי במשקל.
    האם בדיקת הריון ביתית תהחיה יעילה, כי אני אחרי המחזור כבר ושלוש שבועות לפני מחזור הבא?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון?

הוספת תגובה

• הריון? - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    18/07/2015

בהחלט כן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם ערכה לבדיקת הריון תהיה יעילה?

ליאל
    18/07/2015

בדיוק סיממתי מחזור חודשי ובעוד שלוש שבועות אמורה לקבל את המחזור הבא.

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן,יעילה מאוד.

מורן נשים.
    20/07/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו