כאבי מחזור בלתי נסבלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי מחזור בלתי נסבלים
    אבג
    19/07/2015

שלום רב,
    אני בת 28 וסובלת כבר כ4 שנים מכאבי מחזור איומים, אני לא זוכרת שלפני זה היה לי ככה.
    אני לוקחת ביום הראשון 2-3 כדורים וחזקים כמו אדביל אך זה לא תמיד עוזר וגם אם כן לשעתיים גג 3 ואז שוב... גם ביום השני זה כך.
    אני מבינה היטב שכאבים בימים הראשונים זה טבעי אבל זה מגיע לרמות שאני לא מסוגלת ללכת כבר, אני בן אדם שלא מתרגש בקלות מכאבים פיזיים אך לפעמים בא לי לבכות מהכאב.
    האם ניתן לעשו משהו מעבר לכדורים? אולי אורך חיים כל שהוא במהלך החודש על מנת למנוע כאבי תופת בזמן המחזור? זריקות?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי מחזור בלתי נסבלים

הוספת תגובה

• תשובה

מורן נשים.
    20/07/2015

אני כ"כ מבינה אותך,אני סבלתי בדיוק כמוך,כשהיחתי מקבלת מחזור הייתי "משותקת" ולא יכולה לישון בלילה,בוכה מכאב,וגם לעמוד על הרגליים היה לי קשה . התחלתי לקחת גלולות מליאן הן נורא נורא עוזרות,אני כמעט ולא מרגישה שאני במחזור ממש קסם,לכן בתור אחת שחוותה את זה,אני ממליצה לך לפנות לרופא הנשים שלך ולבקש ממנו שיבדוק אותך אם מתאים לך לקחת גלולות זה ממש עוזר לכאבים ולהפחתת המחזור,המחזור נמשך בדיוק 4 ימים . כל טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי מחזור בלתי נסבלים - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    21/07/2015

התיעצי עם רופא הנשים שלך גלולות למניעת הריון יכוליםלהקטין כאבים. כמו כן גם טיפול ברפואה משלימה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו