פיטרייה - טיפול בבן זוג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיטרייה - טיפול בבן זוג
    קס
    19/07/2015

שלום, חליתי בפיטרייה בנרתיק וטיפלתי בעזרת 3 נרות אגיסטן. לא עזר אז השתמשתי בנר נוסף 500 מג וכאשר גם זה לא לקחתי כדור.
    כל הסימפטומים עברו וכעבור 3 ימים קיימתי יחסי מין עם חבר שלי. כעבור יומיים הפיטרייה חזרה, אותם סימפטומים, אחריי 3 נרות אגיסטן הכל עבר. האם יש צורך בטיפול מניעה בישבילי כדי שזה לא יחזור או שהפיטרייה נמצאת אצלו והוא העביר לי אותה שוב?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיטרייה - טיפול בבן זוג

הוספת תגובה

• נ.ב

קס
    19/07/2015

את ההבחנה והטיפול נתן גיניקולוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

מורן נשים.
    20/07/2015

רופאי הנשים בד"כ לא יןדעים להבין למה יש כאבים בנרתיק בזמן קיום יחסים וזה גרוע,או שהם מתווכחים עם המטופלת שהכל בראש או שאומרים לה שיש לה פטריה נותנים לה משהו ונגמר הסיפור . אם הטיפול לא עוזר על הפעם הראשונה ונמשך תפני למומחה אני ממליצה לך על פרופסור יעקב בורנשטיין הוא נמצא בחיפה ובהרצליה תבדקי אם יש לך וסטבוליטיס או בעיה אחרת . אם תרצי את המספר שלו תחזרי אליי בתגובה,כל טוב .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיטרייה - טיפול בבן זוג - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    21/07/2015

כנראה שהפטריה לא עברה לגמרי
    חיזרי לרופא נשים לקבלת טיפול אחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו