כאבים בבטן התחתונה- ביוץ או ציסטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בבטן התחתונה- ביוץ או ציסטה
    אסתר
    20/07/2015

בוקר טוב,
    אני בת 31, לפני כחודש בבדיקת מעקב זקיקים, ביום ה-13 למחזור, הטכנאית ראתה אולי פוליפ/ציסטה קטנה מאוד, בשחלה השמאלית אך לא היתה בטוחה בכך, יום לפני ערכתי גם מעקב זקיקים ולא ראו דבר, בהתייעצות עם רופא נשים, ערכתי למחרת שוב מעקב זקיקים ולא ראו שוב דבר. היו לי כאבים באותו יום בבטן התחתונה בצד שמאל, שהקרינו לגב התחתון ולרגל השמאלית, הכאב חלף אחרי יום-יומיים. הרופא טען שזה היה היום של הביוץ ושלא אדאג ממשהו, כי לפי המעקב זקיקים גודל הזקיקים וההתפתחות היו נראים תקינים.
    היום אני שוב ביום ה-13 למחזור וקמתי עם כאבים זהים למה שהרגשתי לפני חודש, כאבים עמומים וחדים מאידך בבטן השמאלית התחתונה, עם הקרנה לגב התחתון, הרגשה של בחילות גם.. האם כאבים אלו מעידים על כאבי ביוץ, או שחלילה אכן יש לי ציסטה שהכבאים שלה הם פעם בחודש, בדיוק ביום של הביוץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים בבטן התחתונה- ביוץ או ציסטה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    21/07/2015

ההגיון אומר שזה ביוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו