עזרה בבקשה בקשר לגלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה בקשר לגלולות
    שם בדוי
    20/07/2015

היי שלום, אני בת 26 והתחלתי לקחת החודש גלולות אחרי 3 הפסקה (לקחתי במשך שנתיים). אני לוקחת גלולות 'פלורט' מה שלקחתי בעבר, וקראו לי כמה דברים: יש לי כאבי בטן כאילו אני אמורה לקבל כל רגע, אני מרגישה יותר מידי הורמונלית עצבנית מידי או רגישה יותר, והדבר שיותר מטריד זה העליה במשקל. יש לי עדיין משקל עודף מתקופת המבחנים, אבל עכשיו הורדתי קצת מהאוכל ואני עדיין שמנה. אני יודעת שכל הדברים קורים בזמן לקיחת הגלולות. השאלה היא כזו האם זה שעליתי במשקל גם בעקבות הגלולות זה יורד אחרי מספר חודשים? או שאני אשאר מנופחת כל זמן לקיחת הגלולות?
    זה נורמלי כל התופעות האלה??

תודה רבה מראש :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה בקשר לגלולות

הוספת תגובה

• תיקון בתוכן ההודעה

שם בדוי
    20/07/2015

אחרי הפסקה של 3 שנים*

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בבקשה בקשר לגלולות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    21/07/2015

סביר להניח שאם לקחת פלורט בעבר ללא תופעות לואי כל מה שאת מדווחת עליו עכשיו לא קשור לגלולות. התסיימו הבחינות חכי עם הגלולות ותראי איך את מרגישה איתן עכשיו אם עדיין בחודשים הקרובים יהיו תופעות לואי פני לרופא הנשים להחלפת הגלולות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו