נורא מיואשת אודה לתשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נורא מיואשת אודה לתשובה
    נויה
    07/08/2015

שלום רב
    הנני בת 40 נשואה עם שתי ילדים סובלת מהתכווציות בבטן עם עיוותים כאבים בכל חלל הבטן בטן תחתונה בצדדים בטבור מעל הטבור וכל זה קורה לי בביוץ ובוסת כמה ימים לפני הביוץ נתקפת בכאבי בטן תחתונה ואז זה עובר וחוזר שוב 10 ימים לפני הוסת וכך נמשך עד לקבלת הוסת וגם בוסת וגם בסיום הוסת הייתי אצל כמה רופאי נשים הכל תקין רופא אחד לא רואה אנדומטריוס ואומר שגם אם יש טיפול בגלולות יעזור יש לציין שאני ללא אמצעי מניעה מאז הלידות זה 14 שנה ערך והתחלתי לסבול מהמצב הזה רק לפני שנתיים עד אז הכל היה בסדר יש לציין שעוד רופא נשים בדק וגם אמר שהכל תקין והוא חושב. שיש לי אדמיוזיס הייצי אצל גסטרו שלח להדיקות דם מקיפות הכל תקין אןלטרסאונד בטן גם תקין ממש מיואשת הוא טוען הגסטרו שאולי מעי רגיז שמתלבש בתקופות האלה או בכל זאת אנדומטריסיס אני פוחדת מגלולות מהתוםעות לואי אודה לעיצתכם מה זה יכול להיות תודה וערב נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נורא מיואשת אודה לתשובה

הוספת תגובה

• נורא מיואשת אודה לתשובה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    08/08/2015

אני מסכימה עם הגינקולוגים שיש מקום לנסות ולהתחיל גלולות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו