לייזר והורמונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לייזר והורמונים
    תמי
    12/08/2015

האם יתכן שאם אני לא מאוזנת הורמונלית (אין לי מחזור סדיר) אז כאשר אני עושה לייזר למשל בידיים 3/4 יד, אז תהיה לי צמיחה מוגברת באיזורים סמוכים לאיזור של הלייזר? כמו למשל היד העליונה? אם כן מה לעשות? אם לא, האם זה הצמיחה נובעת מחוסר איזון הורמונלי בלבד ואינה קשורה ללייזר?
    כי נראה לי שלפני שנתיים כשרק התחלתי את טיפולי הלייזר הייתי הרבה פחות שעירה. אומנם באיזורים כמו הבית שחי, ידיים תחתונות ורגליים תחתונות זה עזר משמעותית. אך בכל האיזורים הסובבים אותם נראה כי החמיר (רגליים עליונות וסמוך לבית השחי - היד הפנימית העליונה נהיה שיער שחור, ארוך וגס כמו שיער ערווה, שוודאות לא היה לפני הטיפולי לייזר! וגם הידיים העליונות)
    מה עליי לעשות? יש לזה טיפול? אני יודעת שהאיזור של הידיים העליונות הורמונלי ולכן לא איפשרו לי לעשות שם טיפול, אז איך אני אוכל להוריד את השיער המיותר מהאיזור?

ועוד משהו: האם ייתכן שלייזר באיזורים אלו יכול להחמיר גם את מצב השיעור בבטן וחזה ופאות לחיים? או שזה רק קשור בחוסר איזון הורמונלי.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לייזר והורמונים

הוספת תגובה

• לייזר והורמונים - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    13/08/2015

כדאי להתיעץ בנושא עם רופא עור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו