גלולות ויחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות ויחסי מין
    נועה
    14/08/2015

לאחר הפסקה של כמה חודשים עם הגלולות, חזרתי ליטול גלולות ואתמול לקחתי את הגלולה הראשונה בחפיסה (מחזור אחרון היה לפני 3 שבועות) אתמול גם קיימתי יחסי מין ללא קונדום.. והוא גמר בחוץ. מה הסיכוי שאני בהיריון? תוך כמה זמן אני אמורה להיות מוגנת עם לקיחת הגלולות? ואיך אני אדע עכשיו האם המחזור שאני מקבלת הוא מחזור אמיתי ואני יכולה להיות רגועה שאני לא בהיריון, או שהוא מחזור מדומה שנוצר עקב הגלולות?
    ומתי אוכל לעשות בדיקת היריון שתהיה הכי אפקטיבית ותוצאתה תהיה ודאית?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות ויחסי מין

הוספת תגובה

• תשובה

מורן נשים.
    15/08/2015

שאלתך לא ממש ברורה לי,האם התחלת לקחת גלולות ביום הראשון של המחזור?? ברגע שאת מתחילה את מוגנת אם את לוקחת נכון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות ויחסי מין - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    17/08/2015

עשית קצת בלגן שכן אין הגיון לקחת גלולות שבוע לפני מחזור. לא יודעת כרגע איך יתנהג המחזור הבא שלך מתי יגיע ואיזה אופי יהיה לו
    כמו כן לא יודעת מה הסכוי שלך להכנס להריון
    מציעה לך לפחות שבועיים מעכשיו לקיים יחסי מין עם קונדומים
    אם את רוצה להיות בטוחה שלא נכנסת להריון מהפעם הזו קחי פוסטינור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו