חשש להריון לא רצוי !! דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש להריון לא רצוי !! דחוף
    הילה
    15/08/2015

היי אני לוקחת גלולות שבוע בערך.. וקיימתי יחסי מין בלי קונדום עם חבר שלי היום.הוא גמר בפנים. בעיקרון אני מוגנת מהגלולות אבל יש יום אחד שהוצאתי את הגלולה מהחפיסה עצמה ושמרתי אותה בשקית בתיק כך שאני לא יודעת אם היעילות נפגמה. בכל מקרה,הגלולה לא ממש נחשפה לשמש והייתה תמיד תחת צל,אבל נניח לצורך העניין שהגלולה הספציפית הזאת לא ענתה לתנאי איחסון ב100% אך לא נחשפה ליותר מידי שמש חזקה או נשארה באוטו זמן רב. הייתה מידי פעם לרבע שעה באוטו מקורר עם מזגן. מה הסיכוי שאני בהריון??? מעדיפה לוודא את זה אבל די מתביישת לקנות את הבדיקה.בת 16 וחצי תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש להריון לא רצוי !! דחוף

הוספת תגובה

• תשובה

מורן נשים.
    15/08/2015

סיכוי נמוך עד אפסי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשש להריון לא רצוי !! דחוף - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    17/08/2015

אם לקחת גלולה יותר משבוע והתחלת לקחת ביום הראשון של המחזור סביר להניח שאת מוגנת אם לא התחלת ביום הראשון ואת לוקחת פחות משבוע יש סבירות נמוכה מאוד של הריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו