מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולות "Yaz"חסוי19/08/2015
שלום,
אני עוד כמה ימים אהיה בת 22. התחלתי לקחת את הגלולות "Diane" לפני שנה וחצי בגלל בעיית שיעור יתר שהייתה לי. אתמול כשהייתי אצל הרופאת נשים, היא אמרה לי לעבור לקחת את הגלולות "Yaz" כל יום בשעה קבועה מיד אחרי ארוחת הבוקר. רציתי לדעת האם הגלולות ימנעו ממני לצום בכיפור ולפני שאצטרך לעבור בדיקות דם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות "Yaz" - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/08/2015ההתנהגות עם יאז בדיוק כמו עם הדיאנה שלקחת עד עכשיו רק שיש לה 4 גלולות שהן לא אמיתיות 4 במספר בסוף החפיסה ולכן לוקחים אותה רצוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות "Yaz"
חסוי31/08/2015אחרי כמה זמן אהיה מוגנת מפני כניסה להריון מהרגע שאקח את הגלולה הראשונה בכל החפיסה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות "Yaz" - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/09/2015אם את לוקחת ברצף את מיד מוגנת אם את מתחילה אותן מיד לאחר הפסקת הדיאנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות "יאז"
חסוי15/11/2015דבר נוסף, אכן התחלתי לקחת את הגלולות האלה לפני חודשיים וכתוצאה מכך, המחזור שלי הפסיק להישאר סדיר. האם תופעה כזו גורמת לי להפסיק להיות מוגנת וגם למה זה קרה לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות "יאז" - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/11/2015לא מבינה את השאלה אבל אם את מתכווצת שמאז שהתחלת את היאז יש לך דימומים לא סדירים זו תופעה ידועה בחודשיים שלושה ראשונים ללקיחת גלולות. הדימומים לא פוגעים ביעילות הגלולות. אם ימשיכו פני לרופא הנישם שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
חסוי17/11/2015התשובה לשאלתך היא כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות yaz
יעלי07/02/2016אני לוקחת גלולות בשם גינרה. הבנתי שזו גלולה ממש חזקה ויש לי תופעות לוואי רבות..
הרופאה המליצה לי לנסות להחליף גלולה.נתנה לי מרשם ל yaz
שאלתי: איך מחליפים? עוברים מיד אחרי הגלולה הקודמת?(גינרה)
ועוד שאלה: אפשר לקחת כמה חפיסות ברציפות? ז"א רק את הגלולות הורודות?
אשמח מאד על תשובה מהירה. .תודה רבה
יעלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות yaz - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/02/2016עיברי ביום הראשון של המחזור ליאז ואז את יכולה לקחת 3 חפיסות ברצף בלי גלולות הפלצבו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יעלי08/02/2016תודה. הכוונה לקחת רק את הגלולות הורודות, נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?