אובדת עצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אובדת עצות
    שיראל
    23/08/2015

היי אני בת 29 אחרי שתי לידות, לפני כחודש החלה לי תחושת צריבה בנרתיק גם באופן כללי וגם עם החמרה בעת מתן שתן, אציין כי אני לא סובלת בדרך כלל מדלקות בדרכי השתן. פניתי לרופא המשפחה והוא ביצע בדיקת שתן בסטיק, אמר שהבדיקה גבולית לדלקת ונתן לי מונורול וסדורל להקלה בכאבים. לאחר ששתיתי את האנטיביוטיקה, לא חשתי הקלה ולכן פניתי לרופא הנשים, הוא הפנה אותי לבדיקת שתן ותרבית (כ-4 ימים לאחר שתיית האניביוטיקה) שתיהן יצאו תקינות. כיוון שהמשכתי לסבול מכאבים. פניתי שוב לרופא הנשים שנתן לי הפעם טיפול לפטריה (אציין שאין ולא היו לי הפרשות חריגות).

הטיפול כלל קלוטרי וטבעקוטן, התחלתי מספר ימים בשימוש בטבעקוטן וחשתי הקלה קטנה, לאחר מכן קיבלתי מחזור ולכן לא יכולתי להמשיך להשתמש במשחה, בעת המחזור לא היו כאבים חזקים. אך בסיומו הכאבים חזרו ביתר שאת צריבות חזקות מאוד בפתח הנרתיק שמלוות גם בכאבי גב תחתון (שאין לי מושג אם קשור או לא קשור לזה) באופן כללי יש לי ממש תחושת בערה בכל החלק התחתון. התחלתי לאחר המחזור את הטיפול בקלוטרי, והמשכתי את השימוש בטבעקוטן אתמול בערב איך איני חשה כל הקלה ... אני סובלת מאוד מכאבים ולא יודעת מה עוד ביכולתי לעשות או מה המקור לכאבים אלו

אודך לסיוע

ליאור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אובדת עצות

הוספת תגובה

• אובדת עצות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    25/08/2015

חיזרי לרופא הנשים שלך לבדיקה ואולי לעשות תרבית נרתיקית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרבית נרתיקית תקינה

שיראל
    17/09/2015

וגם משטח לגילוי מחלות מין תקין, הצריבה לא מפסיקה אני כבר חודשיים ללא מנוח טופלתי גם באגיסטן קומיגאס קרם טריקן דלאצין נרות ודרמובט (טיפול של 3 ימים) ללא שיפור
    הכאב אינו ממוקד הוא נודד בין החלק הפנימי של השפתיים הקטנות לאיזור הווסטיבל יש נקודות מסוימות שאם אני נוגעת בהן הן בפנים והן בחוץ שהן שורפות מאוד למגע שהן ואדומות במראה

מה עוד אני יכולה לעשות אני כבר ממש משתגעת
    אודה על תשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו