גירוד בנרתיק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוד בנרתיק
    מירית
    25/08/2015

היי בת 23 סובלת מהפרשות מרובות צהובות בחודש אפריל רופא הנשים הפנה אותי לבדיקות מקיפות של מחלות מין ואולטרסאונד אצל ממוחה לאחר שהתלוננתי על כאבים בבטן התחתונה . הכאבים עוד נמשכים הבדיקות יצאו תקינות ומחודש שעבר יש תקופה בחודש (שבוע לפניי מחזור) שמגרד לי נורא באיבר מין אין ריח חריג והפרשות עוד קיימות. הפסקתי להשתמש בתחתוניות ואני שוטפת את האיזור במים פושרים פעמיים ביום. אני פוחדת שמדובר במחלת מין למרות שאני עם חבר קבוע ותמיד קיימתי יחסי מין עם קונדום! וגם חבר שלי נבדק לפני מספר חודשים ויצא תקין. . יש לציין שאני גם לא מקיימת יחסי מין בתדירות גבוהה. לא ברור ממה הגירוד הייתי לפני שבועיים אצל הרופא נשים עשה לי בדיקה שכחתי לומר על הגירוד וטען שהכל בסדר בבדיקה. האם זה יכול להיות מחלת מין למרות שתמיד אני עם קונדום? הייתה פעם אחת שהיה חיכוך ביני לבין חבר שלי בלי קונדום למספר דק וללא חדירה. האם זה יכול להיות משהו מסוכן? מה לעשות?
    בנוסף ישנה תופעה שמלווה אותי מספר חודשים והרופא לא התייחס יש לי נפיחות קלה וכאבים באיזור של השיערות..הכוונה לא לאיבר מין עצמו אלה למקום שבו גדל השיער מלמעלה. הכאב כמו משהו שנמתח לי שם ונפיחות קלה רק בצד ימין נגעתי ואין משהו חריג. מה זה יכול להיות?
    תודה על תשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירוד בנרתיק

הוספת תגובה

• גירוד בנרתיק - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    27/08/2015

אי אפשר לאבחן ללא בדיקה שלך
    חיזרי לרופא הנשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו